Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://hagertkliniken.se/

 

Hagertklinikens personuppgiftspolicy

Här berättar vi hur vi hanterar dina personuppgifter och dina rättigheter som kund, för att du ska känna dig helt trygg med oss.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR-lagen (General Data Protection Regulation). Har du frågor kring detta är du alltid välkommen att kontakta oss på nina@hagertkliniken.se

 

Personuppgiftsansvarig

Hagertkliniken AB, org.nr: 556951-7237, Jörgen Ankersgatan 12, 211 46 Malmö, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning. Vårt ansvar innebär att se till att:

  • Du är medveten om varför och hur vi samlar in dina personuppgifter.
  • Du kan godkänna eller neka lagring av personuppgifter, uppdatera, radera, flytta eller få dina personuppgifter utlämnade till dig.
  • Dina personuppgifter i säkert förvar hos oss och lämnas aldrig ut till tredje part utan ditt godkännande.

 

Behandling och lagring av personuppgifter

Hagertkliniken hanterar och lagrar personuppgifter när du fyller i ett formulär via vår hemsida, gör en bokning, vid behandling samt vid marknadsföring. Syftet är att kunna säkerställa korrekt leverans av produkter och tjänster, ta betalt, marknadsföra och hantera support.

Vi behandlar och lagrar följande personuppgifter:

  • Besök på webbplatsen – IP-adress och information om din användning av Hagertklinikens webbplats.
  • Vid bokning – För- och efternamn, personnummer, kön, adress, e-postadress, telefonnummer, behandlingstyp, betalningsuppgifter samt upplysningar som du själv uppgett. Uppgifter lämnade i vårt bokningssystem sparas i xx månader efter din senaste behandling.
  • Vid behandling – För- och efternamn, personnummer, kön, adress, e-postadress, telefonnummer, köphistorik, behandlingshistorik, hälsoinformation, övrig information du själv valt att lämna samt bilder för att följa utvecklingen. Vi gör detta för att kunna säkerställa rätt behandling och uppföljning. Uppgifter lämnade vid behandling sparas i xx månader efter din senaste behandling.
  • Dina köpuppgifter för att fullgöra lagliga krav enligt konsumentköplagen, skatte- och bokföringslagstiftningen.

 

Om du önskar ändra dina personuppgifter

Om du önskar uppdatera, radera, flytta eller få åtkomst till dina personuppgifter, vänligen maila oss på nina@hagertkliniken.se med de ändringar du önskar göra.

Du kan när som helst avanmäla dig från olika utskick från Hagertkliniken genom en länk i mailet.

 

Tredjepartsinformation

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med personuppgiftsbiträden, företag som hanterar personuppgifter för Hagertklinikens räkning. Exempelvis bokningssystem, transportörer, betalleverantörer och IT-tjänster. Vi delar även de personuppgifter som lagen kräver med berörda myndigheter. Vi kan även begära information om din kreditvärdighet från bank eller kreditinstitut.

Vi delar eller säljer aldrig din information till andra samarbetspartner utan ditt godkännande.

 

Ändring av personuppgiftspolicy

Hagertkliniken förbehåller sig rätten att ändra personuppgiftspolicyn vid behov.

Senast uppdaterad 2021-07-27

 

Cookie policy

På denna webbplatsen använder vi cookies och liknande tekniker så som lokal lagring och sessionslagring.

Vi använder cookies och lokal lagring för att göra webbplatsen bättre för dig som besöker webbplatsen. Gör du till exempel några inställningar eller val på webbplatsen, så kan information om det sparas i en cookie.

 

Om cookies och liknande tekniker

En Cookie eller kaka är en liten textfil som lagras på din dator/surfplatta/telefon i webbläsaren som innehåller information. Den används för att underlätta för besökaren på webbplatsen.

Om du inte vill ha några cookies kan du ställa in detta i din webbläsare.

 

Olika typer av cookies

Det finns olika typer av cookies, på denna webbplats kan följande komma att användas:

  • Beständig cookie. De sparar en fil som ligger kvar under en längre tid på din dator/surfplatta/telefon.
  • Sessionscookie. Under tiden du är inne på vår webbplats kan denna komma att lagras temporärt i din dators/surfplattas/telefons minne. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Tredjepartscookie. En tredjepartscookie kommer från tredje part. Dessa cookies kommer alltså från någon annan än den som är ansvarig för webbplatsen. Cookies som t.ex. används för webbstatistik eller inbäddat innehåll på webbplatsen är exempel på typiska tredjepartscookies.

 

Vi använder oss av följande cookies

  • Nödvändiga cookies är nödvändiga för driften av vår webbplats. De gör det till exempel möjligt för dig att logga in på webbplatsen, fylla i formulär eller liknande.
  • Funktionella cookies används för att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats. Det möjliggör för oss att göra webbplatsens innehåll mer personligt för dig och komma ihåg dina preferenser.

 

Vad vi samlar in och lagrar

Hur vi använder cookies och liknande tekniker

Vi använder cookies för funktionaliteten av webbplatsen.

När du klickar ner cookiebannern sparas en textsträng lokalt i din webbläsares Local Storage för att webbplatsen ska kunna se att du redan klickat ner cookiebannern nästa gång du besöker webbplatsen.

 

Blockera cookies

Du kan ställa in webbläsaren så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie på din dator. Det kan dock innebära att du inte får tillgång till all funktionalitet på webbplatsen. Genom webbläsaren kan du också radera cookies som lagrats tidigare. Se din webbläsares inställningar för mer information om detta.

Observera att en del funktioner på webbplatsen kan sluta fungera om du blockerar cookies i din webbläsare.

 

Lag om cookies

Lag (2003:389) om elektronisk kommunikation

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?