vfbildVENUS FREEZE

Den enda teknologin som ökar kollagensyntesen via 2 separata mekanismer

  • Icke-kirurgisk kroppsskulptering
  • Cellulitreducering
  • Hudåtstramning
  • Rynkreducering

Venus Freeze är en icke-invasiv behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) och magnetiska pulser i en teknologi som kallas för (MP)2. Denna unika kombination kan gå djup, komfortabelt och säkert in i huden för att uppnå optimala behandlingsresultat.

Venus Freeze behandlingarna är effektiva mot fettdepåer, celluliter, slapp hud och rynkor. Venus Freeze löfte är att ge en säker, behaglig och smärtfri behandling av kroppen och ansiktet.

Med Venus Freeze patenterade (MP)2 teknologi kan man oftast se resultat efter första behandlingen. Långsiktiga resultat kan uppnås med 6-10 behandlingar.

Magnetiska pulser och Radiofrekvens har använts inom vården och estetik i flera år och är en beprövad, säker och effektiv teknologi.

HUR FUNGERAR DET?

Venus Freeze kombinerar Multi-polar radiofrekvens och magnetiska pulser i en maskin. Hudåtstramning, reducering av rynkor och celluliter sker eftersom att multi-polar radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden som stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna läkningsprocess skapar nytt kollagen och producerar mer elastinfibrer. Det aktiva kollagenet i huden dras ihop, vilket får huden att se jämnare ut.

Venus Freeze behandlingar är icke-invasiva och smärtfria, många patienter jämför behandlingen med hot-stone massage. Behandlingen är även snabb, cirka. 25 minuter för behandling av ansikte och cirka. 40 minuter för behandling av kropp.

MER INFORMATION: www.venusfreeze.se

DOCTORS: www.youtube.com/watch?v=EUrQPgRkn08

NYHETER FRÅN HOLLYWOOD: www.youtube.com/watch?v=Tdu57B6_Kw4

FÖRE/EFTER BILDER: www.slideshare.net/venusconcept/venus-freeze-before-and-after-photos

BEHANDLING MED VENUS: www.venusconcept.com/for-patients/