DERMASTAMP- DERMAPEN

Dermastamp-Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermastamp-behandling bidrar till, kan liknas vid effekten av fraktionerad laser, men med kortare återhämtningstid.

Dermastamp används för att behandla följande indikationer: 
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acneärr
– Förstorade porer
– Upphöjda ärr

Dermastamp är ett sterilt och CE-märkt medicintekniskt engångsinstrument av högsta kvalitet. Dess säkerhet och prestanda är kvalitetssäkrat enligt ISO 9001. Konceptet följer EU-direktivet 93/42 för medicintekniska instrument.

Hur fungerar Dermastamp-Dermapen? 

Dermastamp är en vidareutveckling av den så kallade demarollern. Metoden kallas även för ”skin needling” eller ”mesoterapi med nålar”. Mesoterapi är egentligen ett samlingsnamn för behandlingar som genom mikroinjektioner tillför huden en vitamin och fungerar som en riktig fuktbomb.

 

 

Dermastamp är ett elektroniskt styrt instrument, som med hög hastighet skapar ca 900 nålkanaler per sekund, alltid i en vertikal vinkel.. Med hjälp av 6 små sterila nålar i mikroformat, penetreras huden genom vibrationer och med en hastighet på 50-150 gånger per sekund.

Nålarna når mellan 0,5-2 mm djupt, beroende på hur tunn huden är samt vilket område man vill behandla. I varje kanal slussas då ett ämne som heter NTCS – d v s hyaluronsyra för fukt, vitaminer, mineraler och peptider – vilket ökar cellförnyelsen i huden och ger ett fantastiskt resultat, en riktig ”Skinbooster”!

Varför är det viktigt med rätt serum?

Varför är NCTF 135HA en så effektiv Booster

Låg viskositet: För perfekt integrering med vävnaden.
Icke-korslänkad: hyaluronsyra

Filorga NCTF = New Cellular Treatment Factor är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. NCTF har funnits sedan 1978 med långa kliniska studier bakom sig. Det är en noga framtagen vitamincocktail som har den perfekta balansen.

NCTF innehåller Aminosyror som bygger kollagen, vitaminer och mineraler som ger näring och skyddar vår hud. Nukleinsyror som hjälper cellerna att kommunicera med varandra.

Koenzymer som hjälper och påskyndar celltillväxten. Hyaluronsyra som återfuktar huden. NCTF har en mycket låg molekylvikt som gör att den lätt går ner i huden och snabbt tas upp.

Vad blir effekten om det serum man använder under en behandling inte har låg molekylvikt och viskositet?

Serumet kan omöjligt tränga igenom de små micro-kanaler som en micro-penna skapar. Man kan alltså lika gärna använda gelé för att få pennan att glida över huden, vid en sådan behandling så är det endast micro-pennan som ger effekt!

Med en Skin-Boost behandling vill man skapa: Fukt, lyster, fastare hud och jämn hudton. Och den effekten uteblir om man inte använder rätt serum!

Kanalerna ökar hudens absorberingsförmåga av näringsämnen och fukt med cirka 80 %.

Här är en video från youtube hur en behandling går till, tyvärr är det lite reklam i början.

Tänk på att varje individ är unik och svarar därav olika på behandlingarna. Det vi kan hjälpa dig är att få det bästa resultat som du kan uppnå.

https://www.youtube.com/watch?v=KVEo0iOcAqc