Hagertkliniken / SKÖNHETSINJEKTIONER / Botox & Fillers

BOTOX & FILLERS

Alla har  egna favoriter bland fillers, därför erbjuder vi det bästa inom Botox/Azzalure & Restylane/Juvederm/Stylage.
Pris och en behandlingsplan som är anpassad efter just dina behov och önskemål får du vid konsultation.

BOTOX
Botox är en injektionsprodukt som består av ett muskelavslappnande medel. Medlet injiceras i musklerna under huden, vilket bidrar till att blockera nervimpulserna. Botox är en väldigt effektiv metod för att minska anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet.

Behandlingen lämpar sig speciellt för behandling av rynkor mellan ögonen, så kallade bekymmersrynkor, de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), runt munnen samt i käk- och halsområdet.

De vanligaste behandlingsområdena för Botox är pannrynkor, glabellarynkor (den så kallade bekymmersrynkan mellan ögonen) samt rynkor i ögonens utkanter.

Botox för svett & migrän
Förebygger huvudvärk och kronisk migrän. Behandlar svår svettning under armar, ljumskar och händer.

Botox – rynkbehandling 
Beronde på mängd, från 1990kr

Svettbehandling – Hyperhidros
Svettbehandlingar armhålor från 2 000kr

 

RESTYLANE 
Restylane är en naturlig och säker skönhetsbehandling, helt anpassad efter dina behov. Med miljoner användare världen över är Restylane en av de mest använda estetiska injektionsbehandlingarna.

Injektionen bygger på hyaluronsyra, ett icke-animaliskt ämne som finns naturligt både i din kropp och i de flesta levande organismer omkring oss. Hyaluronsyra har många funktioner och fördelar, bland annat gör ämnet huden elastisk och smörjer lederna.

Restylane ger dig en mängd möjligheter att förbättra ditt utseende, från läppförstoring till hudföryngring. Resultatet blir naturligt och unikt. Lika unikt som du själv.