BB-Glow

Stayve serum behandlar huden för att uppnå en jämnare och strålande hudton i ansiktet och runt ögonen. BB-glow är utvecklad av koreanska kosmetologer för att kunna skapa ett  strålande utseende med jämnare hudton. Behandlingen kan göras av  både kvinnor och män i alla åldrar samt alla hudtyper. BB-Glow är inte ett tatueringspigment, utan kommer försvinna efter några månader.

BB-glow serumet slussas in med hjälp av microneedling, vilket utförs med sterila Nano-nålar. Behandling kan även göras av  övre-och nedre ögonblock samt mörka ringar under ögonen.

Effekten märks redan efter den första behandlingen, och serumets effekt fortsätter att förstärkas under två veckors tid. Upprepande behandling bör ske efter två veckor för en mer långvarig effekt. Hur länge effekten varar beror på hudtyp. För att uppnå önskad effekt bör behandlingen ske som en kur på 3-5 ggr, beroende av hudens acceptans. Serumet förbättrar hudens naturliga skydd, ger fukt, ökar elasticiteten, stimulering av kollagenproduktionen och har en föryngringseffekt. Möjligt att uppnå en jämnare hudton, med gradvis blekning av missfärgningar, pigment, åldersfläckar, och en hög lyster.

De som kan behandlas är i alla åldrar, hudtyper och hudfärg. De med pigmenteringar, torr hud, stora porer, acne, och ojämn hudton. BB-glow kan ljusna upp åldersfläckar och missfärgningar.

BB Glow rekommenderas inte om du har cancer, äter blodförtunnande, har en pågående infektion, eksem, psoriasis eller neurodermatit. Inflammerad acne, öppna sår  eller brännskador.

Kan dock behandlas vid herpes, men det finns risk att trigga igång ett skov, bör ej behandlas efter laserbehandling, BB-golw kan dock göras efter tre veckor en laserbehandling.

Efter behandling ska solning undvikas i ca tre veckor, ingen träning i o m du svettas, bastu, solarium, och simning i cirka fem dagar. Solskydd ska användas dagligen oavsett om det är sol eller ej. Viktigt att du inte använder smink eller starka produkter för rengöring samma dag. Du får med dig en kräm som ska användas under tre dagar efter behandlingen.

 

Kissum

Läpp pigmentering som man utför med Clinic Pen och ett speciellt serum Kissum från Korea.

Kissum är även ett återfuktande serum. Tack vare detta serum kan läppar som ser gråa ut och med ojämn ton eller med fläckar  få en jämn färg och lyster. Produkten består av 100% naturliga ämnen och paraben och alkoholfri.

Hållbarhet i ca 6 månader och mer. Resultatet är naturligtvis individuellt och beroende av hur många behandlingar du gör. Rekommenderas i 2-4 kur för önskat resultat.

Pris 1495kr per behandling

Många gör både BB-Glow och Kissum för bästa resultat.

Vi erbjuder paket-priser efter konsultation.