vfbildVenus Freeze för ansikte, hals & kropp

Den enda teknologin som ökar kollagensyntesen via 2 separata mekanismer

 

  • Icke-kirurgisk kroppsskulptering
  • Cellulitreducering
  • Hudåtstramning
  • Rynkreducering

Venus Freeze är en icke-invasiv behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) och magnetiska pulser i en teknologi som kallas för (MP)2. Denna unika kombination kan gå djup, komfortabelt och säkert in i huden för att uppnå optimala behandlingsresultat.

Venus Freeze behandlingarna är effektiva mot fettdepåer, celluliter, slapp hud och rynkor. Venus Freeze löfte är att ge en säker, behaglig och smärtfri behandling av kroppen och ansiktet.

Med Venus Freeze patenterade (MP)2 teknologi kan man oftast se resultat efter första behandlingen. Långsiktiga resultat kan uppnås med 6-10 behandlingar.

Magnetiska pulser och Radiofrekvens har använts inom vården och estetik i flera år och är en beprövad, säker och effektiv teknologi.

HUR FUNGERAR DET?

Venus Freeze kombinerar Multi-polar radiofrekvens och magnetiska pulser i en maskin. Hudåtstramning, reducering av rynkor och celluliter sker eftersom att multi-polar radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden som stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna läkningsprocess skapar nytt kollagen och producerar mer elastinfibrer. Det aktiva kollagenet i huden dras ihop, vilket får huden att se jämnare ut.

Venus Freeze behandlingar är icke-invasiva och smärtfria, många patienter jämför behandlingen med hot-stone massage. Behandlingen är även snabb, cirka. 15 minuter för behandling av ansikte och cirka. 40 minuter för behandling av kropp. Du kommer att älska resultaten.

MER INFORMATION: www.venusfreeze.se

DOCTORS: www.youtube.com/watch?v=EUrQPgRkn08

NYHETER FRÅN HOLLYWOOD: www.youtube.com/watch?v=Tdu57B6_Kw4

FÖRE/EFTER BILDER: www.slideshare.net/venusconcept/venus-freeze-before-and-after-photos

BEHANDLING MED VENUS: www.venusconcept.com/for-patients/

 

 

 

AWT – Chockvågsterapi – Effektiv mot celluliter och slapp hud.

AWT Chockvågsterapi är en metod som mjukar upp hudens fettcells-membran, bryter ner fettvävnad och förbättrar blodcirkulationen. Huden på lår, rumpa, mage eller armar får ett jämnare, mer välmående och slätare utseende.

BEHANDLINGEN

LÄNK TILL AWT- BEHANDLINGwww.youtube.com/watch?v=ROsY9nXzQlk

Det rekommenderas att man utför en behandling i veckan, i cirka 8 veckor, för att uppnå bästa resultat. Efter genomförd behandlingskur fortsätter kroppen att förbättras och optimala resultat kan därför märkas efter 1-2 månader. Behandlingen är i stort sett smärtfri och biverkningar är få, lätt svullnad och blåmärken kan uppkomma men försvinner gradvis inom en vecka. Det rekommenderas att man under behandlingskuren dricker rikligt med vatten samt motionerar dagligen för att få igång blodcirkulation och rörelse i kroppen.

INDIKATIONER

  • Förbättring av celluliter
  • Åtstramning av huden
  • Förbättring av hudens textur och elasticitet
  • Förbättring av hudbristningar