Hagertkliniken / MEDICINSK HUDVÅRD & KROPPSVÅRD / Infusion-Electroporation

Vad står Infusion för?

Det är ett sätt slussa ner hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler. Serumet penetreras in i dermis utan injektion. Kan liknas vid mesoterapi, där vitaminserum- Filorgas NTCF eller Cytocare injektseras in precis under huden.

Dermis kallas även för läderhuden, och är det mellersta av hudens tre huvudskikt. Den består av bindväv som är rik på både kollagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk. De elastiska fibrena reduceras och förstörs när huden utsätts för mycket sol, miljöbelastning och när den åldras, vilket kan leda till att huden ser rynkig ut och åldras fortare.

Det finns flera olika apparaturer på marknaden och de flesta maskiner som det görs reklam för är  oftast en traditionell iontofores i en injector-Pistol/penna. En teknik som funnits i ca 50 år i samma form och där vetenskapliga studier är svåra att hitta.

Den vi har använder har både Radiofrekvens samt Electroporationen ny teknik vars uppfinnare vann Nobelpriset år 2003.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillsammans med våra lågmolekylära produkter som har under 70nm i molekylstorlek, får du en suverän behandling som verkligen kommer ned i dermis.

 

 

 

Vi erbjuder även Cytocare  med hyaluronsyran från Revitacare innehåller ca 52 vitaminer och mineraler som stimulerar uppbyggnaden av kollagen, och elastin. Är en medicinskt CE-märkt serum för mesoterapi och finns i över 78 länder.

 

Fördelarna med RF + Electroporation        

hemsida ansikte

  • Föryngring av hudens hälsa
  • Ingen återhämtning eller avbrott i vardagen
  • Minskning av liten till måttlig tidigt åldrande fina linjer
  • Stimulering av fibroblaster för kollagenproduktion
  • Förbättrad penetration av aktiva ingredienser

 

Vi har inslussning som komplement till våra andra behandlingar
för att ge huden näring och fukt med hyaluronsyra, vitaminer, antioxidanter, aminosyror och mineraler.